Menu

NEWMEDIA
Publishing voor bedrijven

Bij elk product hoort een verhaal. Wij helpen met het vertellen van dat verhaal. En plaatsen het voor de lezer in de juiste context.

Informeer je potentiële klant

Bij elk product hoort een verhaal. Wij helpen met het vertellen van dat verhaal en plaatsen het voor de lezer in de juiste context. Door artikelen aan elkaar te koppelen wordt er voor elk product en voor elk product een wervend omgevingsveld gecreëerd. Onze redactie bewaakt de kwaliteit van de artikelen en zorgt ervoor dat elk artikel een duidelijk informatief karakter bevat. Ook zorgen we voor aansprekend beeldmateriaal en de juiste opmaak.

“Eventually everything connects. People, ideas, and objects. The quality of the connections is the key to quality per se.”    Charles Eames

Op deze manier worden producten aan een lifestyle of een specifieke interesse gekoppeld.

Publicatie

Ons platform is speciaal ontwikkeld voor het publiceren van informatieve en wervende artikelen op de meest efficiënte wijze. Artikelen worden uniform opgemaakt en binnen de juiste omgeving geplaatst. De artikelen zijn gemakkelijk te vinden en worden binnen het platform op de juiste locaties gepromoot. Elk artikel is volledig responsief en ziet er goed uit op de monitor van een desktop, het scherm van een laptop, een tablet en een smartphone.

De kracht achter het platform is niet alleen kennis van moderne publicatie technieken, maar vooral een sterke redactie. De impact van een artikel wordt niet alleen door de inhoud en de opmaak bepaald, maar ook door het juiste omgevingsveld.

Redactie

Om de kwaliteit van het platform te garanderen wordt elk artikel beoordeeld door de redactie en indien nodig gecorrigeerd. De tekst wordt opgemaakt en van beeldmateriaal voorzien. Is het schrijven van een pakkend artikel niet je sterkste kant? Dan helpen we je graag!

De redactie zorgt er voor dat elk artikel aan de juiste categorieën wordt gekoppeld en dat het artikel goed te vinden is. Heb je voordat je begint met schrijven een vraag aan de redactie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

 

Overige diensten

Gerelateerd aan het door ons opgezette platform bieden wij diverse diensten aan. Denk hierbij aan een public relations nieuwsbrief, social media, video presentaties en copywriting. Deze diensten worden alleen aangeboden als extensie van redactioneel werk.

Soms kan het nuttig zijn in een gepubliceerd artikel naar een responsieve product- of bedrijfspresentatie te verwijzen. Een voorbeeld van een dergelijke presentatie vindt u hier. De techniek achter de presentatie is ontwikkeld door NEWMEDIA Publishing.