Menu
Vaak gestelde vragen

Meer informatie


 • Wie zijn NEWMEDIA Publishing?

  NEWMEDIA Publishing is een bedrijf dat zich richt op het effectief en efficiënt verspreiden van informatie. Specifiek online en met de inzet van nieuwe technieken en nieuwe inzichten in communicatie.

  De oprichters en medewerkers zijn enthousiast over de nieuwe mogelijkheden van digitale communicatie en hebben zowel een brede als specialistische kennis op het gebied van communicatie en techniek.

  Voor NEWMEDIA Publishing staat de kwaliteit van de aangeboden informatie voorop. Naast een zakelijke kant heeft NEWMEDIA Publishing ook een idealistische visie. Wij geloven dat toegang tot informatie de wereld verbetert.

 • Wat is NEWMEDIA Reader?

  NEWMEDIA Reader is een multifunctioneel platform voor het aanbieden van digitale informatie. Elk artikel is volledig responsief en ziet er goed uit op de monitor van een desktop, het scherm van een laptop, een tablet en een smartphone.

  Artikelen worden op een intelligente manier aan elkaar gelinkt zodat er binnen het platform magazines ontstaan. Lezers krijgen op deze manier op een organische manier steeds meer relevante informatie te zien.

  De NEWMEDIA Publishing redactie bewaakt de kwaliteit van het platform en zorgt voor een optimale communicatie van het platform.

 • Wat is het NMP Kennis Platform?

  Het NMP Kennis Platform is speciaal opgezet voor onderwijsinstellingen. Docenten publiceren interessante artikelen en kunnen deze met een breed publiek delen.

 • Waarom bevatten de aanmeldpagina’s Engelse tekst?

  Je kunt met ons in het Nederlands communiceren. Het algemene contactformulier maakt gebruik van Nederlandse tekst. Voor mensen die de Nederlandse taal niet goed beheersen en omdat we internationale klanten hebben zijn sommige pagina’s in het Engels geschreven.

 • Kan een artikel in het Engels naar het Nederlands worden vertaald?

  Ja. Meer informatie op aanvraag.

 • Hoe zit het met copyright?

  Het copyright van een aangeleverd artikel berust bij de auteurs of bij de organisatie waarbij de auteur is aangesloten.

  Het copyright op redactionele aanpassingen berust bij de redactie van NEWMEDIA Publishing. Artikelen worden niet buiten het platform gepubliceerd (tenzij op specifiek schriftelijk verzoek) van copyright houder van het bronmateriaal.

  Artikelen of aangepaste artikelen worden op verzoek van de copyright houder van het bronmateriaal zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen, 72 uur verwijderd.

 • Hoe meld ik me aan?

  Individuele auteurs kunnen zich niet rechtstreeks aanmelden. Een aangesloten organisatie wijst een contactpersoon aan. Deze contactpersoon kan individuele auteurs aanmelden.
  Nieuwe organisatie aanmelden
  Nieuwe auteur aanmelden
  Artikel aanbieden voor publicatie

 • Hoe werkt de redactie?

  Alle artikelen worden door de redactie beoordeeld, opgemaakt en indien nodig gecorrigeerd of in overleg met de auteur herschreven.

 • Wat kan NEWMEDIA Publishing voor mijn bedrijf doen?

  Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan meer informatie aan. We helpen je graag!
  Vraag informatie aan