Menu

NEWMEDIA
Kennis Platform

Deel kennis met een breed publiek. Docenten publiceren eigen werk via het NMP Kennis Platform.

Artikelen gepubliceerd door docenten

Speciaal voor onderwijsinstellingen bieden we een interessante dienst aan: publicatie van door docenten geschreven artikelen via het NMP Kennis Platform. Deze artikelen hebben een informatief karakter en zijn geschreven vanuit het vakgebied van de auteur.

“Education is not preparation for life. Education is life itself.”    John Dewey

Docenten kunnen zo hun kennis en passie met een breed publiek delen en anderen enthousiast maken voor hun vakgebied. Uiteraard is deelname aan het platform ook een uitstekende manier om vakgenoten op eigen onderzoek en inzichten te wijzen.

“It is the supreme art of the teacher to awaken joy in creative expression and knowledge.”

Albert Einstein

Scholen

Aanmelden voor het NMP Kennis Platform is eenvoudig. En het gebruik van het platform is voor onderwijsinstellingen geheel gratis.

Wat verwachten we van een aangesloten school? Dat binnen de school zoveel mogelijk docenten enthousiast worden gemaakt voor dit project. Samen maken we de wereld leuker en interessanter!

Aanmelden

Docenten

Wil je via het NMP Kennis Platform eigen werk publiceren? Dat kan! De onderwijsinstelling waar je werkzaam bent als docent, moet wel aangesloten zijn bij het Kennis Platform. Vraag de contactpersoon binnen je eigen organisatie om de inloggegevens. Is de school waar je werkt nog niet aangesloten? Of weet je niet wie de contactpersoon is? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
Onderwijs inspireert, geeft hoop en creëert ambitie. Deel je kennis met anderen via ons kennisplatform. Een oproep aan leraren »