Menu

NEWMEDIA
Reader

Speciaal ontwikkeld voor het publiceren van informatieve en wervende artikelen op de meest efficiënte wijze.

Informatieve en wervende artikelen

Het NEWMEDIA Reader platform is speciaal ontwikkeld voor het publiceren van informatieve en wervende artikelen op de meest efficiënte wijze. Artikelen worden uniform opgemaakt en binnen de juiste omgeving geplaatst. Elk artikel is gemakkelijk te vinden en wordt binnen het platform op de juiste locaties gepromoot.

Voor desktop computer, laptop, tablet en smartphone
Elk artikel is volledig responsief en ziet er goed uit op de monitor van een desktop, het scherm van een laptop, een tablet en een smartphone. Artikelen kunnen worden gelezen via een webpagina of een pagina binnen de NEWMEDIA Reader app. Magazines hebben een eigen applicatie voor iOS of Android.

“The future is still so much bigger than the past.”    Tim Berners-Lee

Magazines

Binnen het NEWMEDIA Reader platform kunnen categorieën gemakkelijk aan elkaar worden gekoppeld. Hierdoor ontstaan magazines die zich richten op een specifiek interessegebied of een lifestyle.

Redactie

De impact van een artikel wordt niet alleen door de inhoud en de opmaak bepaald, maar ook door het juiste omgevingsveld.

Bezoekers van het platform worden op een organische wijze van de juiste informatie voorzien. De ervaring en het klikgedrag van de bezoeker staan centraal. Om dit te bereiken maakt NEWMEDIA Publishing niet alleen gebruik van de nieuwste technologieën maar ook van een sterke redactie.